Russell Brand haalt uit naar Biden’s bewering dat hij ‘Big Pharma dit jaar heeft verslagen’

russell-brand-haalt-uit-naar-biden’s-bewering-dat-hij-‘big-pharma-dit-jaar-heeft-verslagen’

15-09-22 03: 14: 00,

childrenshealthdefense.org: In zijn laatste video zegt de komiek en politiek commentator Russell Brand dat als je de farmaceutische industrie wilt reguleren, “je moet stoppen met de gewone mensen te vertellen dat ze een grote overwinning hebben behaald, terwijl je ze in werkelijkheid gewoon van een andere kant leegrooft.”

Russell Brand had een paar mooie woorden voor president Biden nadat hij had opgeschept dat zijn regering “Big Pharma dit jaar had verslagen”.

In zijn laatste video complimenteerde de komiek en politiek commentator Biden voor “niets doen tot 2025 … en dan uiteindelijk waarschijnlijk niet veel doen, zeker niets dat de farmaceutische industrie zal beïnvloeden.”

Tijdens een toespraak voor de Labor Day midterm verkiezingen in Milwaukee riep Biden: “Decennialang heeft Big Pharma jaar na jaar gewonnen … Niet dit jaar! We hebben Big Pharma dit jaar verslagen! We hebben Big Pharma dit jaar verslagen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: