The Saker:ㅤApocalypse Later?

the-saker:ㅤapocalypse-later?

15-09-22 09: 11: 00,

Door Batiushka voor The Saker blog

Het enige zekere in de Oekraïne is duidelijk dat de westerse agressie centraal vanuit het Pentagon en Brussel wordt ‘gemonstreerd’. De huidige tegenaanvallen van door de NAVO geleide, door Westerse huurlingen geleide en Westers bewapende Kievse troepen rond Charkov, Cherson en elders in Oost-Oekraïne tegen de geallieerden, de nieuwe aanvallen van Azerbeidzjan op Armenië, de nieuwe oefeningen van de Special Forces in Zuid-Moldavië, de nieuwe oorlogsdreiging tegen Rusland vanuit Georgië “per referendum”, de nieuwe ontrouw aan Rusland door de Kazachse leider, de nieuwe wrijvingen aan de Tadzjik-Kirgizische grens op 14 september, de voortdurende aanvallen op Rusland en de Russen in de Baltische staten en alle ultra-agressieve woorden en daden van de VS/VK/EU jegens Rusland,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: