The Saker:ㅤVrouwen in kabinetten en bestuurskamers

the-saker:ㅤvrouwen-in-kabinetten-en-bestuurskamers

15-09-22 02: 40: 00,

Door Hans Vogel voor de Saker blog

Herinnert u zich Margaret Thatcher? En Indira Gandhi? Heeft u ooit gehoord van Golda Meir? Alle drie waren “Iron Ladies” die als leiders van hun land en als trouwe verdedigers van nationale belangen, echt het verschil maakten. Men kan het al dan niet eens zijn met hun politieke filosofieën en meningen, maar het valt niet te ontkennen dat deze vrouwen werkelijk grote politici waren, die zelfs de meeste van hun mannelijke tijdgenoten overtroffen.

Vandaag de dag zijn er zeventien landen waar vrouwen regeringen leiden. Dit zijn Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Denemarken, Finland, Estland, Litouwen, Servië, IJsland, Nieuw-Zeeland, Bangla Desh en Nepal.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: