VS verklaart dat hogere gasleveringen aan Europa niet mogelijk zijn

vs-verklaart-dat-hogere-gasleveringen-aan-europa-niet-mogelijk-zijn

15-09-22 08: 52: 00,

De EU rekent op meer gasleveranties uit de VS als remedie voor de door haarzelf veroorzaakte gascrisis.

De EU-Commissie en de machthebbers in Duitsland zeggen dat ze Russisch gas willen vervangen door vloeibaar gas, en dat ze daarvoor zelfs miljarden kostende terminals bouwen. Het probleem is dat het in te voeren gas niet eens beschikbaar is op de wereldmarkten.

De afgelopen maanden hebben westerse politici overal ter wereld naar gas gezocht. Kinderboekenschrijver Habeck, die zich momenteel mag uitleven als Duits minister van Economie, is op zijn knieën gegaan voor de heerser van Qatar, hoewel homoseksualiteit daar streng verboden is, maar dat deerde Habeck in dit geval niet. Het hielp niet, want Qatar eiste voorwaarden voor meer gasleveranties die zo slecht waren dat er geen deal kwam.

Kanselier Scholz vond ondanks het Cum-Ex schandaal tijd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: