Waar willen we heen?

waar-willen-we-heen?

15-09-22 05:30:00,

De tweede fase van de Great Reset is begonnen. We gaan een totale economische en maatschappelijke ontwrichting meemaken. De uiteindelijke uitkomst daarvan is ongewis. Daarom is dit een uiterst belangrijk vraag: waar willen we heen?

Een machtsgreep voltrekt zich in fasen. Zo ook de greep naar wereldheerschappij van de bende van Davos. De eerste fase was er een van doodsangst aanjagen en verwarring zaaien. Daardoor konden tal van wetten en maatregelen worden doorgedrukt die anders nooit en te nimmer in overweging genomen zouden zijn.

De huidige explosie van de energieprijzen is een signaal dat we in de tweede fase van deze planning zijn beland. Je voelt het. Je ruikt het. Dit wordt grootschalige chaos. Dat is ook precies de bedoeling van de bende van Davos, want het stelt hem in staat om straks met nog veel verdergaande maatregelen te komen.

En zo ontrolt zich stap voor stap een werelddictatuur.

Nu is dit geenszins een gelopen race. Op cruciale momenten in deze mega-operatie zullen er onverwachte dingen gebeuren. Voor hen en voor ons. Daarom komt het er nu op aan. We moeten goed bij de les zijn.

Twee richtingen

In het verzet tegen de oprukkende dictatuur tekenen zich twee richtingen af: de moord- en brandroepers en de parallelle samelevers.

 » Lees verder bij de bron: www.TransitieWeb.nl

%d bloggers liken dit: