Apolut:ㅤSelensky of Assange: Wie krijgt de EU-mensenrechtenprijs? | door Thomas Röper

apolut:ㅤselensky-of-assange:-wie-krijgt-de-eu-mensenrechtenprijs?-|-door-thomas-roper

16-09-22 10: 24: 00,

De EU reikt elk jaar haar mensenrechtenprijs uit. Onder de genomineerden voor 2022 zijn Vladimir Selensky en Julian Assange. De EU kan nu laten zien hoe serieus zij de strijd voor de mensenrechten neemt.

Een commentaar van Thomas Röper.

Het Europees Parlement reikt sinds 1988 de Sacharovprijs uit, ook bekend als de “EU-mensenrechtenprijs”. De prijs wordt toegekend aan personen of organisaties die zich inzetten voor de verdediging van de mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting. De prijs is genoemd naar Nobelprijswinnaar Andrei Sacharov, is begiftigd met 50.000 euro en wordt jaarlijks in Straatsburg uitgereikt.

De ondemocratische mensenrechtenprijs

Dat de uitreiking van de Sacharovprijs een pro-Westerse propagandamanifestatie is,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: