Belangrijk op eigen rekening en Billy Six exclusief uit Oekraïne, video’s van Sahra Wagenknecht, Markus Krall, Florian Homm en Alcyon Pleyaden Favorieten

belangrijk-op-eigen-rekening-en-billy-six-exclusief-uit-oekraine,-video’s-van-sahra-wagenknecht,-markus-krall,-florian-homm-en-alcyon-pleyaden-favorieten

16-09-22 03: 31: 00,

Zoals elke week, onze oproep. Wij zijn afhankelijk van onze lezers.

Wij worden niet gesteund door clubs, verenigingen, partijen of andere lobbygroepen. Poetin stuurt ons ook geen roebels. Alle artikelen zijn gratis en u hoeft zich er niet voor te registreren. Wij plaatsen geen advertenties en u wordt niet lastig gevallen met vervelende pop-ups of gedwongen uw adblocker te deactiveren, dus wij zijn afhankelijk van uw hulp.”

We hebben nu een nieuwe donateursrekening. Wij verzoeken onze lezers dan ook de oude gegevens te verwijderen en de nieuwe rekening te overwegen. De nieuwe gegevens staan hieronder.

We hebben de laatste tijd veel meldingen gekregen dat in de Telegram groep reacties e.d. niet meer correct worden weergegeven of dat er helemaal geen informatie wordt weergegeven. De reden hiervoor is dat als de Telegram-app rechtstreeks vanuit de Google app store werd geïnstalleerd, deze door Google wordt gecontroleerd en ook gecensureerd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: