Corbett Report: De geheime geschiedenis van Al Qaeda – Deel 3: De oorlog tegen het terrorisme

corbett-report:-de-geheime-geschiedenis-van-al-qaeda-–-deel-3:-de-oorlog-tegen-het-terrorisme

16-09-22 01: 00,

Het decennialange debacle van Amerika in het Midden-Oosten – van de invasie, bezetting en uiteindelijk gekozen terugtrekking uit Afghanistan, tot de illegale invasie van Irak en de opkomst van ISIS, tot de regimewisselingsoperaties in Libië en Syrië – is afgeschilderd als een “mislukking” van de militaire planning.

In de juiste context bezien was de oorlog tegen het terrorisme echter geen mislukking. In feite, de grote militaire campagne van de 21. In feite was de grote militaire campagne van de (). eeuw, gevoerd om fictieve redenen tegen een schaduwvijand, helemaal geen oorlog tegen terreur, maar een oorlog van terreur, een voorwendsel om een internationaal veiligheidsnetwerk op te bouwen in naam van de strijd tegen een vijand die niet bestond.

En volgens deze normen was de oorlog tegen terreur succesvoller dan de planners ooit hadden kunnen dromen…

Direct naar de video:

“De leugen vliegt,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: