Corruptie: Dit is hoe Bill Gates steeds rijker wordt

corruptie:-dit-is-hoe-bill-gates-steeds-rijker-wordt

16-09-22 05: 42: 00,

Corruptie: Regeringsdocumenten bewijzen dat Bill Gates de belangrijkste financier is van het UK Medicines Agency en dat hij grote belangen heeft in Pfizer en BioNTech

Het is niet alleen in het VK, er zijn nu zoveel artikelen geschreven dat blijkbaar elke gezondheidsautoriteit is omgekocht (zoekfunctie invoeren op voorpagina Swissmedic). Natuurlijk ontkent iedereen dat er geen belangenconflicten zijn.

Uit een onderzoek is gebleken dat de Bill & Melinda Gates Foundation de belangrijkste financier is van de Britse Medicines and Healthcare products Regulatory Agency, en de stichting heeft ook grote belangen in Pfizer en BioNTech.

De Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) heeft de noodvergunning voor het in de handel brengen van het mRNA-vaccin van Pfizer/BioNTech in het Verenigd Koninkrijk verlengd, zodat het op 4.. Juni 2021 aan kinderen van 12 tot 15 jaar.

De directeur van de MHRA, Dr. June Raine, zei destijds dat de MHRA de gegevens van klinische proeven bij kinderen van 12 tot 15 jaar zorgvuldig had bestudeerd en tot de conclusie was gekomen

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: