Dr Vernon Coleman: De Nieuwe Wereld Orde is er al

dr-vernon-coleman:-de-nieuwe-wereld-orde-is-er-al

16-09-22 03: 14: 00,

De Nieuwe Wereld Orde is er al. We leven er al in. En het zal de komende maanden nog veel, veel erger worden, want we zitten al in de kill-fase van de Great Reset. De beslissingen worden genomen door een kleine groep lobbyisten en sektariërs die gemanipuleerd zijn om de belangen van de samenzweerders te vertegenwoordigen – hetzij bewust, hetzij door domheid en onwetendheid.

We worden gecontroleerd door samenzweerders die het soort mensen controleren die denken dat aan de weg plakken voor de ambulance een goede zaak is.

Door Dr Vernon Coleman

De wereld zit vol met mensen die denken dat degenen onder ons die zich zorgen maken over wat er aan het gebeuren is halve gekke samenzweringstheoretici zijn. Maar het vreemde is dat de meeste van deze mensen die denken dat we samenzweringstheoretici zijn, zelf bezorgd zijn over dingen die gebeuren en die hen getroffen hebben.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: