Een bericht van het WEF prijst hoe “miljarden” mensen over de hele wereld de lockdown-maatregelen naleven..

een-bericht-van-het-wef-prijst-hoe-“miljarden”-mensen-over-de-hele-wereld-de-lockdown-maatregelen-naleven.

16-09-22 03: 06: 00,

En hoe ze hetzelfde zouden doen om te voldoen aan een sociaal krediet-achtige koolstof rantsoeneringsregeling.

Een opiniestuk gepubliceerd door het World Economic Forum prijst hoe “miljarden” mensen de “beperkingen” hebben gevolgd die werden opgelegd als gevolg van de sequester, en suggereert dat ze hetzelfde zouden doen onder het mom van vermindering van de koolstofuitstoot.

Het artikel is getiteld “My Carbon: An Approach to Inclusive and Sustainable Cities” en is geschreven door Mridul Kaushik, Mission Director, Smart Cities Mission, Ministry of Housing and Urban Affairs of India.

Het thema van het artikel is hoe mensen kunnen worden overtuigd om zich te houden aan “persoonlijke koolstofemissieprogramma’s”, aangezien dergelijke programma’s tot dusverre weinig succes hebben gehad.

Kaushik merkt echter op dat verbeteringen in tracking- en monitoringtechnologie helpen om “politieke weerstand” tegen dergelijke programma’s te overwinnen.

COVID-19 was de test van sociale verantwoordelijkheid”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: