Een wereldwijde CBDC is geboren. Ethereum wordt WEF-munt

een-wereldwijde-cbdc-is-geboren.-ethereum-wordt-wef-munt

16-09-22 05: 38: 00,

Een belangrijk digitaal activum dat als klimaatvriendelijk alternatief op de markt wordt gebracht, wordt een koploper voor een wereldwijde digitale munt van de centrale bank.

Functionarissen van de Ethereum-token, een populair digitaal activum dat vroeger op de markt werd gebracht als gedecentraliseerd geld, hebben gisteravond besloten de omzetting ervan in een soort WEF-munt (World Economic Forum) te voltooien, waarmee de weg van het netwerk naar de verovering door de staat wordt veiliggesteld, en misschien de geboorte van de 1.0-versie van een wereldwijde digitale centrale bankmunt van de heersende klasse.

Het Ethereum-protocol, dat is afgerond als onderdeel van de grootschalige marketingcampagne van een “klimaatvriendelijke” en ESG-conforme transformatie, is overgeschakeld van een proof-of-work systeem – dat leent van het Bitcoin-model van gedistribueerde, gedecentraliseerde rekenkracht (werk) om het netwerk te valideren – naar een proof-of-stake systeem dat vertrouwt op de dominante spelers om hetzelfde te doen.

Er is geen “werk” of energie-output meer nodig, en daarom hebben de ESG- en klimaatfraudegemeenschappen het project geprezen als een revolutionaire prestatie.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: