Elke dag is er meer bewijs dat de SARS-2 uitbraak maanden voor de eerste gedocumenteerde infecties in Wuhan begon. Waarom kan het niemand wat schelen?

elke-dag-is-er-meer-bewijs-dat-de-sars-2-uitbraak-maanden-voor-de-eerste-gedocumenteerde-infecties-in-wuhan-begon.-waarom-kan-het-niemand-wat-schelen?

16-09-22 05: 33: 00,

Kort commentaar op een opzienbarende studie uit Lombardije die duidelijk bewijs levert van SARS-2-infectie in een patiëntenmonster van 12. September 2019.

De zwarte lijn toont het percentage verdachte gevallen van mazelen en rodehond die negatief testten op deze virussen in een referentielaboratorium in Lombardije. De toename na juli 2019 weerspiegelt het groeiende aandeel van patiënten bij wie de uitslag in plaats daarvan door SARS-2 werd veroorzaakt.

Ik heb eindelijk de nieuwe Italiaanse studie over pre-pandemische SARS-2 infecties in Lombardije gelezen, die al de ronde doet. Het is afkomstig van een Italiaans referentielaboratorium voor mazelen- en rodehondentoezicht, waar wetenschappers in augustus een toename constateerden van het aantal verdachte mazelengevallen dat negatief testte 2019. Aangezien uitslag een goed gedocumenteerd coronasymptoom is, besloten ze onlangs oude archiefmonsters te testen op SARS-2 om te zien of ze dit kleine mysterie niet kunnen oplossen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: