ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤLara Logan: Biden’s invasie aan de zuidelijke grens is de volgende stap naar een wereldregering

forbiddenknowledgetv.net:ㅤlara-logan:-biden’s-invasie-aan-de-zuidelijke-grens-is-de-volgende-stap-naar-een-wereldregering

16-09-22 05: 54: 00,

Lara Logan voegt zich bij Steve Bannon en ze heeft veel te zeggen over Het Plan.

“De grens is wijd open omdat we leven onder een Globalistisch beleid van open grenzen, dus er is geen noemenswaardige grensbeveiliging. Wapens stromen over, drugs stromen over, mensen stromen over, geld stroomt over, je weet wel, illegale fondsen en ga zo maar door. Alles wat voortkomt uit een open grens is wat er stroomt.

“En de redenen dat het gebeurt, Steve – het is niet alleen een invasie. Het is een invasie, maar een invasie die vooral deel uitmaakt van een langetermijnplan en een politieke ideologie om de soevereiniteit van deze natie uit te wissen en de manier waarop de wereld eruit ziet te veranderen, ” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: