Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”

franse-generaal-brengt-hulde-aan-de-antivaxxers:-“ze-lijken-normaal,-maar-het-zijn-superhelden”

16-09-22 12:51:00,

“Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.”

Frontnieuws herdrukt de tekst waarmee Christian Blanchon (op de titelfoto), generaal van het Franse leger, hulde brengt aan hen die zich hebben verzet tegen de enorme druk van de gedwongen vaccinatie.

De afgelopen twee dagen heeft de formidabele boodschap aan de ongevaccineerden van de Franse legergeneraal Christian Blanchon, gepubliceerd op 10 september jl. in Medias-presse.info, ook op social netwerken gecirculeerd.

Na meer dan twee jaar van minachting, belediging en bedreiging aan het adres van de “puurbloedigen”, zijn deze woorden het beste eerbetoon dat hun kan worden gebracht.

Hieronder de vertaling.

De boodschap van generaal Christian Blanchon als eerbetoon aan de ongevaccineerden

Ze zijn er, aan je zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zelfs als ik volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de ongevaccineerden bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, ook van echtgenoten, ouders, kinderen, vrienden, collega’s en artsen, hebben weerstaan.

Mensen die tot een dergelijk karakter, moed en kritisch vermogen in staat zijn, belichamen ongetwijfeld het beste van de mensheid.

Ze zijn overal te vinden, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, landen en meningen.

Zij zijn van een bijzondere soort; zij zijn de soldaten die elk leger van het licht in zijn gelederen wenst te hebben.

Zij zijn de ouders die elk kind zou willen hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt.

Zij zijn wezens die boven het gemiddelde van hun samenlevingen uitsteken, zij zijn de essentie van de volkeren die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd.

Ze zijn er, aan uw zijde, ze lijken normaal, maar het zijn superhelden.

Zij deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting weerstond.

En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren, en geloofden dat ze alleen waren.

Uitgesloten van de kersttafel van hun families, hebben ze nog nooit zoiets wreeds gezien. Ze verloren hun baan, ze lieten hun carrière in het honderd lopen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: