Het hoofd van de externe commissie voor vaccinveiligheid van het CDC wil de door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid verzamelde veiligheidsgegevens niet zien en belt de politie..

het-hoofd-van-de-externe-commissie-voor-vaccinveiligheid-van-het-cdc-wil-de-door-het-israelische-ministerie-van-volksgezondheid-verzamelde-veiligheidsgegevens-niet-zien-en-belt-de-politie.

16-09-22 11: 00,

Steve Kirsch

Ik heb eindelijk antwoord gekregen op mijn vraag aan ACIP voorzitter Grace Lee over het inzien van de COVID vaccin veiligheidsgegevens uit Israël. Ze heeft de politie gebeld. Ik heb de hele zaak op video.

Sinds ik op 2 september mijn artikel over de Israëlische veiligheidsgegevens schreef 2022, heb ik geprobeerd de voorzitter van het ACIP-comité, professor Grace Lee van Stanford, te vragen of zij de gegevens zou willen zien.

Zij zou deze gegevens toch wel willen zien. Hoe kon ze de gegevens niet willen zien? Zij is aantoonbaar de wereldleider op het gebied van vaccinveiligheid buiten het CDC.

Dr. Martin Kulldorff wilde de Israëlische gegevens zien, en hij heeft vergelijkbare geloofsbrieven (Harvard professor, voormalig lid van commissies van de FDA en het CDC, zeer gerespecteerd in de vaccingemeenschap). Maar hij heeft geen actieve rol in de veiligheid van vaccins. Dat is niet zijn taak.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: