Het indrukken van de rode knop op de dag van het alarm

het-indrukken-van-de-rode-knop-op-de-dag-van-het-alarm

16-09-22 03: 00, Vandaag drie jaar geleden begon de hete fase van de Grote Reset: Op 16. In september 2019 stortte de repomarkt, cruciaal voor de speculatieve beurshandel, in.

De Amerikaanse Federal Reserve heeft de financiële ineenstorting voorkomen met elf biljoen dollar, een veelvoud van de kosten van de “financiële crisis”. En niemand sprak erover. Een paar weken later werd de pandemie geoefend en vier maanden later werd deze uitgelokt.

Hoe belangrijk deze gebeurtenis was en of zij kan worden opgevat als een voorbode van de pandemie die kort daarna begon, kan nog worden besproken. Vooral nu bekend is geworden hoeveel de Fed heeft uitgegeven aan de reddingsoperatie – 11,23 biljoen dollar in juli 2020 – en naar wie het geld is gevloeid: JPMorgan Chase, Goldman Sachs en Citigroup, de belangrijkste daders en begunstigden van de 2008/09 “financiële crisis”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: