Honderden kinderen op de Oekraïense dodenlijst

honderden-kinderen-op-de-oekraiense-dodenlijst

16-09-22 05: 32: 00,

Russische propaganda of feit. Op basis van wat we tot nu toe weten, kan het overeenkomen met de werkelijkheid.

Door Lucas Leiroz: Hij is onderzoeker sociale wetenschappen aan de Rural Federal University van Rio de Janeiro; geopolitiek adviseur.

Ondanks talrijke klachten, oproepen en kritiek blijft de beruchte Oekraïense website “Myrotvorets” actief op het internet. De site publiceert de persoonlijke gegevens van duizenden mensen die door het Oekraïense neonazistische regime als vijanden worden beschouwd en is daarmee de grootste openbare dodenlijst ooit. Het ergste van deze situatie is dat honderden kinderen van Russische afkomst op deze lijst staan. Russische diplomaten eisen een verklaring van UNICEF over deze zaak, maar de internationale organisaties zwijgen.

Hoewel Myrotvorets officieel een niet-gouvernementele organisatie is, werkt zij in de praktijk volledig samen met de Oekraïense regering. Het werkelijke doel van de website is een database van vermeende “vijanden” van de Oekraïense staat,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: