IAEA eist Russische terugtrekking uit kerncentrale: Hoe IAEA-besluiten tot stand komen

iaea-eist-russische-terugtrekking-uit-kerncentrale:-hoe-iaea-besluiten-tot-stand-komen

16-09-22 01: 18: 00,

De IAEA heeft geëist dat de Russische troepen het gebied rond de kerncentrale van Zaporizhzhya ontruimen. Waarom de beslissing is geen verrassing.

Het Westen heeft in feite de controle overgenomen over alle internationale organisaties die geacht worden neutraal te zijn en de uitvoering van internationale overeenkomsten te controleren en te garanderen. Het voorbeeld van de OPCW, wiens rapporten duidelijk politiek gemotiveerd zijn en niets meer te maken hebben met objectief onderzoek, is genoegzaam bekend.

De IAEA

Slechts ongeveer 50 van de meer dan 190 staten in de wereld behoren tot het VS-getrouwe Westen, maar zij zijn onevenredig vertegenwoordigd in de organen van alle internationale organisaties. De IAEA wordt geleid door een Raad van Beheer, die de beslissingen in de organisatie neemt. In de Raad van Bestuur hebben de 35 staten stemrecht. Momenteel 16 zijn die in de EU of militair geallieerd met de VS: Australië, Oostenrijk, Canada, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Japan, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland, Polen, Slovenië, Spanje, het VK en de VS zelf.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: