Ik ben gestorven na de Moderna booster, hier is mijn verhaal.

ik-ben-gestorven-na-de-moderna-booster,-hier-is-mijn-verhaal.

16-09-22 02: 00,

35-jarige Michal uit Montreal zou in juli van dit jaar trouwen. Hij en zijn verloofde namen een booster shot zodat ze op huwelijksreis konden gaan.

Op 18. In februari kregen ze Moderna’s mRNA-vaccin toegediend. De volgende ochtend voelde zijn verloofde hartkloppingen, pijn op de borst en kortademigheid. Ze belandde op de eerste hulp en kreeg de diagnose tachycardie. Een dokter schreef tabletten voor tegen de hartinfectie en ze mocht naar huis.

Rond 19 uur kreeg Michal ook pijn op de borst. Hij voelde zich duizelig en vroeg zijn verloofde een ambulance te bellen. De paramedici vertelden hem dat hij net een hartaanval had gehad. Ze gaven hem wat pillen en binnen drie minuten lag hij in het ziekenhuis.

Retweet en deel als je de genezingen van mijn en andere vaccinaties steunt. pic.twitter.com/y8xNWwRUOO

– Michal 🇨🇦🇵🇱 (@vaxxmyocarditis) 8 september ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: