Illegale collusie tussen overheid en big tech blootgelegd

illegale-collusie-tussen-overheid-en-big-tech-blootgelegd

16-09-22 07: 55: 00,

History at a Glance

  • Federale ambtenaren van de regering Biden hebben geheime en illegale censuurvergaderingen gehouden met socialemediabedrijven om het recht van Amerikanen op vrije meningsuiting volgens het Eerste Amendement te onderdrukken en diegenen te verbieden of te deplatformen die niet goedgekeurde meningen over COVID en vaccins delen.
  • Het bewijs hiervan is een rechtszaak die tegen president Biden is aangespannen door de New Civil Liberties Alliance en de procureurs-generaal van Missouri en Louisiana (Eric Schmitt en Jeff Landry), ingediend in mei 2022
  • Maandelijkse bijeenkomsten van de Unified Strategies Group (USG) hebben plaatsgevonden – en vinden wellicht nog steeds plaats – tussen diverse overheidsinstanties en grote technologiebedrijven, waar de te censureren en te onderdrukken onderwerpen werden/worden besproken
  • Tot de gecensureerde onderwerpen behoorden berichten over COVID-vaccinatieweigeringen, met name militaire weigeringen en de gevolgen daarvan, kritiek op COVID-beperkingen en de gevolgen daarvan voor de geestelijke gezondheid,

“Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: