Kan klimaatrechtvaardigheid een weg zijn naar een wereldwijd sociaal kredietstelsel?

kan-klimaatrechtvaardigheid-een-weg-zijn-naar-een-wereldwijd-sociaal-kredietstelsel?

16-09-22 05: 36: 00,

Volgens een artikel van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA in 2016 is uit een studie gebleken dat bemesting met kooldioxide de plantengroei verhoogt. “De resultaten toonden aan dat kooldioxidebemesting 70 procent van het vergroeningseffect verklaarde,” zei een van de auteurs van de studie.

Een internationaal team van 32 auteurs van 24 instellingen in acht landen leidde de studie, die satellietgegevens van NASA en de National Oceanic and Atmospheric Administration gebruikte om de bladoppervlakte-index, of bladbedekking, in begroeide gebieden op aarde te bepalen. Vergroening betekent een toename van bladeren aan planten en bomen gelijk aan tweemaal de oppervlakte van de Verenigde Staten.

NASA legt uit waarom een toename van koolstofdioxide goed is voor al het leven op aarde:

Groene bladeren gebruiken de energie van zonlicht door middel van fotosynthese om koolstofdioxide dat uit de lucht is opgenomen chemisch te combineren met water en voedingsstoffen die uit de bodem zijn gehaald om suikers te produceren,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: