Kiev blijft moorden volgens het Butcha-model

kiev-blijft-moorden-volgens-het-butcha-model

16-09-22 03: 21: 00,

Door Peter Haisenko

Je hoeft niet te speculeren, Kiev heeft het in de wet gezet: Iedereen die zelfs maar voedselhulp van Rusland accepteert, riskeert tien jaar gevangenisstraf. Net als in Butscha zwerven de moordbendes van Kiev nu door de gebieden waaruit Rusland zich heeft teruggetrokken.

Kiev heeft zijn haat tegen alles wat Russisch is tot reden van staat gemaakt. Het gebruik van de Russische taal is strafbaar. Leraren die in het Russisch lesgeven worden gearresteerd of ter plekke doodgeschoten, zoals nu te zien is in de gebieden die onlangs door Kiev zijn bezet. Men moet zich afvragen hoe dit verenigbaar is met de westerse waarden. Kiev volgt echter weer hetzelfde patroon als in Butsha. Hoewel er al dagen geen Russische soldaten meer ter plaatse zijn, wordt beweerd dat de nieuwe moorden het werk zijn van Rusland. Zoals gewoonlijk nemen de westerse media de versie van Kiev over, hoewel Kiev zelf trots verkondigt dat er “zuiveringsoperaties” worden uitgevoerd.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: