NachDenkSeiten:ㅤReminder: Morgen, zaterdag, 14:00 uur, Pleisweiler Gesprek met Oskar Lafontaine

nachdenkseiten:ㅤreminder:-morgen,-zaterdag,-14:00-uur,-pleisweiler-gesprek-met-oskar-lafontaine

16-09-22 10: 14: 00,

Albrecht Müller

Bedankt voor de vele inschrijvingen. Dit bericht is slechts een herinnering aan de lezers die zich hebben ingeschreven, en om u te laten weten dat we de lezing en de discussie online zullen zetten. Dit verschijnt waarschijnlijk op woensdag, 21. September. Van de uitnodiging is het onderwerp: “Einde van de ontspanning? Als je vrede wilt, moet je je bevrijden van de VS”. Het is zeer actueel. Want in de huidige constellatie en afhankelijkheid van de VS, zullen we de vrede niet kunnen handhaven. Albrecht Müller

Veel mensen vertellen ons dat de NachDenkSeiten belangrijk zijn voor de kritische meningsvorming – maar ze kosten ook geld en daarom vragen wij u, beste lezers, om uw steun.
Hartelijk dank!

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: