Natuurlijke immuniteit beschermt beter dan drie mRNA-COVID vaccinaties

natuurlijke-immuniteit-beschermt-beter-dan-drie-mrna-covid-vaccinaties

16-09-22 01: 32: 00,

Mercola.com

  • Natuurlijke COVID-19-immuniteit – het soort dat verkregen wordt door herstel van een infectie – is niet alleen effectief, maar houdt ook langer stand dan immuniteit, verkregen door COVID 19 vaccinatie
  • Twee doses van het COVID 19 vaccin van Pfizer (BNT162b2) boden slechts “verwaarloosbare” bescherming tegen symptomatische BA.2-Infectie (een Omicron subvariant)
  • Daarentegen was eerdere infectie 46.1% effectief tegen symptomatische BA.2-Infectie
  • Vorige infectie (natuurlijke immuniteit) was 54,9% effectief tegen symptomatische Omicron-infectie na meer dan 12 maanden, terwijl drie doses COVID-vaccin van Pfizer 19 slechts 44,7% effectief waren een maand later.
  • In plaats van hun nederlaag toe te geven, hebben de gezondheidsautoriteiten en Big Pharma zich verbonden tot een schijnbaar eindeloze reeks van boostervaccinaties – en nu komen er in de herfst “bijgewerkte boostervaccins” uit 2022.
  • Er zijn nog steeds vaccinatievereisten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: