Poetin en zijn leger in de tang, alweer!!!

poetin-en-zijn-leger-in-de-tang,-alweer!!!

16-09-22 04:53:00,

Ik verzin dit niet. Er is een groeiende overtuiging in veel vooraanstaande kringen in de Verenigde Staten en Europa, die dit artikel van Business Insider geloven en omarmen – Het leger dat Poetin 2 decennia lang heeft opgebouwd is grotendeels vernietigd in Oekraïne, en de “strategische nederlaag” van Rusland zou zijn regime kunnen bedreigen, schrijft Larry Johnson.

Pas als u het artikel leest en de geraadpleegde “deskundigen” onderzoekt, beseft u dat dit nog meer waanzinnige onzin is, zonder bewijs. Hier is de bewering van George Barros:

“De inval van Rusland in Oekraïne is een strategische nederlaag. Tot nu toe heeft het Kremlin zijn doelstellingen op strategisch niveau niet kunnen bereiken en heeft het aanzienlijke verliezen geleden. Het Russische leger zal opnieuw moeten worden opgebouwd,” vertelde George Barros, militair analist bij het Institute for the Study of War (ISW), aan Insider.

Deze kerel moet wel tonnen militaire ervaring hebben om tot deze verbluffende conclusie te komen. Toch? FOUT!

George Barros is geospatiaal analist op de portefeuille Rusland en Oekraïne bij het Institute for the Study of War. Zijn werk richt zich op Russische informatieoperaties, de campagnes van het Kremlin in Oekraïne en Wit-Rusland en de Oekraïense politiek. George behaalde zijn B.A. met onderscheiding in Internationale Betrekkingen en Wereldwijde Studies met een concentratie in Russisch en Post-Sovjet Studies aan het College of William & Mary. Voordat hij bij ISW kwam, werkte hij in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden als adviseur over Oekraïne en Rusland voor een lid van de Commissie Buitenlandse Zaken. – https://www.understandingwar.org/press-media/staff-bios/george-barros

Barros heeft geen enkele militaire ervaring en heeft blijkbaar niets geleerd over Rusland tijdens zijn verblijf in William & Mary.

Laten we dus eens kijken naar de werkelijke feiten:

  1. Rusland en zijn bondgenoten hebben de belangrijke industriële havenstad Mariupol op de Oekraïense frontlinie veroverd en hebben die stad nog steeds volledig onder controle.
  2. Rusland en zijn bondgenoten hebben het Oekraïense leger verdreven uit de republiek Luhansk en hebben daar de volledige controle.
  3. Rusland en zijn bondgenoten blijven steden en dorpen in de Donetsk-republiek heroveren en duwen Oekraïne naar het westen.
  4. Rusland heeft een tactische terugtrekking uitgevoerd uit de oblast Kharkiv en deze troepen verplaatst naar de regio Donetsk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: