Viruswaarheid:ㅤDenk je dat we het mis hebben?

viruswaarheid:ㅤdenk-je-dat-we-het-mis-hebben?

16-09-22 06:00:00, Hier is een handige checklist voor hoe je ons op het rechte pad kunt brengen.

Door Steve Kirsch

Het originele Engelstalige artikel vindt u hier.

Samenvatting

Ik kreeg vandaag een e-mail van een voormalig Stanford dokter die schreef:

“Steve, ik respecteer jou en alles wat je hebt bereikt. Ik heb de artikelen die je stuurde zorgvuldig bekeken en ik zag niets. Ik ga hier niet verder met je over in discussie. Zoals ik al eerder zei, hoop ik dat je een andere bestemming vindt voor je tijd, talent en expertise – de wereld heeft het nodig.”

Ik wil best een alternatief vinden voor mijn tijd als iemand een paar minuten de tijd zou nemen om mij en mijn collega’s uit te leggen in welk opzicht we het mis hebben. Maar tot nu toe zijn er geen gegadigden. Ze willen zich niet committeren.

Ik zou zelfs bereid zijn om iemand te betalen om ons te overtuigen. Maar ze geven het allemaal snel op als ik ze vraag alle onregelmatigheden te verklaren die we hebben waargenomen, zoals de lijst hieronder.

Dus wilde ik duidelijk maken hoe we op het verkeerde pad zijn geraakt en wat een barmhartige Samaritaan kan doen om ons weer op het rechte pad te brengen.

Iemand?

Hoe wij te overtuigen zijn dat we het mis hebben: een handige checklist

De belangrijkste problemen die we hebben,

 » Lees verder op Viruswaarheid

%d bloggers liken dit: