Wakker Mens:ㅤGeniaal plan van de Rand Corporation

wakker-mens:ㅤgeniaal-plan-van-de-rand-corporation

In de onafhankelijke media is er al sinds enkele dagen een nieuw strategisch plan van de Rand Corporation in omloop, dat je aan het denken zet en vragen opwerpt – tenminste dat zou het moeten doen.

De Rand Corporation is een gezaghebbende Amerikaanse Think Tank, waarvan de prognoses op wonderbaarlijke wijze meestal uitkomen. Je zou haast zeggen dat Rand de beleidsplannen voor de VS schrijft. Het nieuwste plan is van 25 januari van dit jaar en is vooralsnog “Confidential”, maar kennelijk uitgelekt. En zelfs als het document een Chinese, Russische etc. vervalsing zou blijken te zijn, dan is het nog steeds een treffende analyse van de huidige toestand van Duitsland, maar ook van de rest van Europa. ((Ik zal bij deze tekst geen commentaar afgeven, hoewel ik de neiging heb van alles te onderstrepen en overal uitroeptekens te zetten. In wezen zou Europa hierop moeten reageren en de VS een halt moeten toeroepen, maar dat zal helaas niet gebeuren. Maar misschien worden toch enkele beleidsmakers wakker en ondernemen een poging zich ietsjes onafhankelijker op te stellen. De Anti-Spiegel besteedt eveneens aandacht aan dit document en licht het wat uitgebreider toe dan ik.  » Lees verder op WakkerMens.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: