Wat nazi-arts Josef Mengele niet lukte, wil Joe Biden voor elkaar krijgen

wat-nazi-arts-josef-mengele-niet-lukte,-wil-joe-biden-voor-elkaar-krijgen

16-09-22 09: 57: 00,

Amerikaanse president richt zich op het controleren van mensen via hun genen – ten voordele van de VS! Door Christian Müller, Globalbridge

Joe Biden letterlijk: “Willen biotechnologie en bioproductie ons helpen onze maatschappelijke doelen te bereiken, dan moeten de Verenigde Staten (van Amerika) investeren in wetenschappelijke basiscapaciteiten. We moeten genetische technologieën en technieken ontwikkelen om circuits voor cellen te kunnen schrijven en de biologie voorspelbaar te programmeren, net zoals we software schrijven en computers programmeren; we moeten de kracht van biologische gegevens ontsluiten, ook met behulp van computerinstrumenten en kunstmatige intelligentie.”

De schok is begonnen: Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het Josef Mengele, een arts die zich vrijwillig aansloot bij de SS, die een manier zocht om menselijke wezens te creëren door te experimenteren op gevangenen in concentratiekampen

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: