ALERT: De EU bereidt een nieuwe massale vaccinatiecampagne voor

alert:-de-eu-bereidt-een-nieuwe-massale-vaccinatiecampagne-voor

17-09-22 02:59:00, Voor veel Fransen ligt de COVID-epidemie achter ons. Dit zonder rekening te houden met de Europese Unie en haar halsstarrigheid om leefklimaat van angst in stand te houden. Volgens onze informatie bereidt de Brusselse bureaucratie actief een nieuwe vaccinatiecampagne voor, of zelfs een lockdown. Dit blijkt uit het vertrouwelijke document dat wij vandaag publiceren, schrijft Lecourrierdesstrateges.fr.

Wij zullen mRNA-vaccins gebruiken (inclusief een component die rechtstreeks gericht is tegen de Omicron-variant), die door het Europees Geneesmiddelenbureau zijn toegelaten als 2e boosterdosis. Het zal niet mogelijk zijn het exacte type vaccin te kiezen.

Door deze boosterdosis voor te stellen, hopen wij onze afgevaardigden en collega’s in staat te stellen hun immuunrespons te verhogen op het juiste moment, vóór het herfst-/winterseizoen, een periode waarin een verhoogd aantal infecties wordt verwacht.

In de komende dagen en weken zullen medewerkers en stagiairs per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het tijdstip van de uitnodiging hangt af van de capaciteit van het centrum en de vraag. Het medisch team zal elke nieuwe groep zo snel mogelijk uitnodigen. In september wordt prioriteit gegeven aan mensen van 50 jaar en ouder en aan mensen die kwetsbaar zijn voor het virus. Vanaf oktober zullen alle afgevaardigden en personeelsleden van het Europees Parlement een uitnodiging ontvangen.

Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, controleer dan uw e-mailbox en maak een afspraak via het MCM-platform zodra u een uitnodiging ontvangt.

Het callcenter voor vaccinaties in Brussel staat voortaan tot uw dienst. U kunt hen per e-mail bereiken op [ ] of per telefoon op 41111 voor vragen en om hulp te krijgen bij het maken van een afspraak.

Als u naar het vaccinatiecentrum komt, neem dan uw vaccinatiekaart mee als u die heeft. Als uw vaccinatie buiten het Europees Parlement plaatsvond, neem dan een kopie mee van uw Covid-certificaten van de EU waarop de datum en het type vaccin(en) en het land waar ze gegeven zijn vermeld staan.

Let op de nieuwe locatie van het vaccinatiecentrum. Het is nu gevestigd in het Spinelli-gebouw, waar vroeger het broodjesrestaurant was (op de verdieping vlakbij het standbeeld van het paard, op het zuidelijkste punt van de gang).

Zoals uit bovenstaand intern document blijkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: