Apolut:ㅤDe ontkoppelde overheid | Door Paul Schreyer

apolut:ㅤde-ontkoppelde-overheid-|-door-paul-schreyer

17-09-22 12: 55: 00,

Een standpunt van Paul Schreyer.

Corona, vaccinatie, Nord Stream 2 – steeds vaker worden politieke beslissingen die de gezondheid, het leven en de materiële bestaansmiddelen van alle burgers raken, genomen zonder enig democratisch proces. De regering lijkt los te staan van het volk en van de democratische spelregels. Een kleine, geïsoleerde groep politici, zo is de indruk, bestuurt het land bijna vrij. Waarheen, in wiens zin en – vooral – voor hoe lang nog?

Steeds meer burgers en nu ook lokale politici eisen deze dagen de opening van Nord Stream 2 om de te verwachten catastrofe in de energievoorziening af te wenden. Maar de stopzetting van de voltooide aardgasleiding is voor de regering-Scholz onherroepelijk.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: