De VS en Groot-Brittannië zijn de facto strijdende partijen tegen Rusland in Oekraïne

de-vs-en-groot-brittannie-zijn-de-facto-strijdende-partijen-tegen-rusland-in-oekraine

17-09-22 03: 00: 00,

Het offensief van Oekraïne werd grotendeels gepland door Amerikaanse en Britse militaire functionarissen, waardoor de twee landen de facto strijdende partijen werden.

De New York Times heeft een artikel gepubliceerd waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe Washington en Londen Kiev hielpen bij het plannen van de Oekraïense offensieven bij Cherson en Charkov. Er wordt ook een offensief gepland in Zaporozhya, waar de kerncentrale staat die de laatste tijd zoveel krantenkoppen heeft gehaald.

Ter informatie heb ik het hele artikel in de New York Times vertaald, maar voordat we aan de vertaling toekomen, wil ik u er nogmaals aan herinneren waarom dit de VS en het VK officieel oorlogvoerende partijen maakt in de oorlog tegen Rusland.

De VS en het VK zijn feitelijk in oorlog met Rusland.

De Wetenschappelijke Dienst van het Duitse parlement heeft al een 16. Maart een 12-pagina’s tellend rapport waarin het de vraag onderzoekt wanneer een staat partij is bij de oorlog in het Russisch-Oekraïense conflict.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: