Dr. Coleman: Als wij zwijgen, zal het kwaad met onze zegen geschieden

dr.-coleman:-als-wij-zwijgen,-zal-het-kwaad-met-onze-zegen-geschieden

17-09-22 10:01:00,

YouTube was ongetwijfeld een goed idee toen het begon. Ik veronderstel dat de initiatiefnemers goede bedoelingen hadden – misschien hoopten ze het publiek een plaats te bieden voor nieuwe ideeën en discussie. Maar ik vrees dat het platform zichzelf heeft laten verworden tot een instrument van de duivelaanbiddende onderdrukkers die er alles aan doen om de mensheid te vernietigen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Als je domme dingen doet op rolschaatsen of uit een boom in een vat dril-pudding springt, zijn je video’s veilig. YouTube censureert het banale of het pathetische niet.

Maar de censoren van het platform houden niet van feiten, vrije meningsuiting, originele gedachten of enige vorm van publiek debat.

De dril-puddingen de rolschaatsende gerbils zijn prima. Maar alles wat feiten en meningen bevat, komt waarschijnlijk op de vloer van de snijzaal terecht.

De zielige leugens en misbruiken van corrupte artsen en fraudegevoelige farmaceutische bedrijven worden nooit aangeraakt. De zwakzinnige trollen worden gemakkelijk genegeerd – de trollen die zo graag laster verspreiden zijn duidelijk een stelletje onwetende halve garen. Hun leugens en bedrog zijn schaamteloos en lachwekkend. Over misbruik gesproken: ik heb een mooie verzameling screenshots van lasterlijke opmerkingen op de pagina’s achter mijn Wikipedia-vermelding. Uitstekend en nuttig bewijsmateriaal.

Maar in theorie bedreigt de censuur van het vrije woord de laatste restjes van onze vrijheid. En in de praktijk ook.

Het internet is belangrijk omdat, zoals we hebben gezien, de mainstream media zijn omgekocht. De BBC zou altijd het onverdedigbare blijven verdedigen – zij heeft per slot van rekening geld aangenomen van de Europese Unie en Bill Gates – maar ik ben geschokt en bedroefd over de manier waarop andere televisiestations en nationale kranten erin geslaagd zijn door de knieën te gaan en tegelijkertijd te buigen voor de wensen van de meedogenloze goddeloze cabal die zo duidelijk vastbesloten is de wereld te regeren.

Wij hebben deze samenleving opgebouwd. Het is onze verantwoordelijkheid. Als wij zwijgen, zal het kwaad met onze zegen geschieden.

Het is altijd aan ons geweest om “stop” te roepen wanneer we genoeg hebben van de slechtheid om ons heen. We hebben allemaal een stem die we kunnen gebruiken en we hebben allemaal de plicht ervoor te zorgen dat onze stem wordt gehoord. Als we zwijgen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: