ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤA Karen toont haar Classisme

forbiddenknowledgetv.net:ㅤa-karen-toont-haar-classisme

17-09-22 03: 02: 00,

Op woensdag erkende gouverneur Ron DeSantis van Florida de status van Massachusetts als Sanctuary State toen hij 50 illegale immigranten een gratis ritje per privéjet naar Martha’s Vineyard gaf, in wat waarschijnlijk de aangenaamste etappe van hun zware reis vanuit Venezuela was.

Ondanks al het opgewekte deugdzaamheidssignaal dat het tegendeel bewijst, waren de racistische blanke Limousine Liberals op Martha’s Vineyard niet blij met hun nieuwe arme, bruine buren, en riepen dat DeSantis een “humanitaire crisis” had veroorzaakt in de miljardairsenclave.

De winterbevolking van Martha’s Vineyard is bijna 17,000. Elke zomer ontvangt het eiland tienduizenden welgestelde toeristen,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: