Heb je een van deze zeer krachtige berichten over onze wereld gemist?

heb-je-een-van-deze-zeer-krachtige-berichten-over-onze-wereld-gemist?

17-09-22 06: 09: 00,

De afgelopen weken werden u verschillende zeer krachtige, oogopenende e-mails gestuurd, door Stop World Control. Censuur probeert altijd deze waarheden voor zoveel mogelijk mensen te verbergen. Mocht u enkele van deze kritische berichten gemist hebben, dan kunt u op deze pagina een overzicht vinden. Zorg ervoor dat je ze deelt, want dit is wat een betere wereld zal opbouwen: de waarheid die de mal over de geest van de mensheid verbrijzelt. Wij zijn degenen die deze informatietirannie kunnen doorbreken, en de mensheid kunnen bevrijden. Dus verspreid deze waarheden, om onze wereld te helpen verdedigen tegen tirannie.

Top experts onthullen bewijs voor wereldheerschappij agenda

Top experts van de Wereld Gezondheids Organisatie, de Verenigde Naties, de Britse en Amerikaanse Militaire en Inlichtingendiensten, het CDC, Pfizer, en gezondheidsdiensten van de overheid onthullen bewijs voor 11 internationale advocaten en een rechter van een plan om wereldwijde tirannie op te leggen aan de hele mensheid, onder het mom van georkestreerde pandemieën.

De Wereldgezondheidsorganisatie is een wereldregering

world health organization one world government

Dr. Silvia Behrendt en Dr. Astrid Stuckelberger bekleedden leidinggevende posities in de Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties. Zij onthullen hoe de WHO eigendom is van en gecontroleerd wordt door criminele financiële entiteiten, die haar gebruiken om te infiltreren in alle landen van de wereld, met als doel de democratie af te schaffen en tirannie op te leggen aan de hele mensheid. Telkens als de WHO een pandemie uitroept, worden ze in feite een wereldregering.

Wie zit er achter de agenda voor wereldheerschappij? ” Lees verder

%d bloggers liken dit: