Het aantal onverwachte sterfgevallen stijgt in heel Europa

het-aantal-onverwachte-sterfgevallen-stijgt-in-heel-europa

17-09-22 07:01:00,

Landen in heel Europa hebben te maken met ongewoon hoge percentages onverwachte sterfgevallen en schijnbaar weet niemand waarom. In Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Groot-Brittannië sterven mensen in een ongewoon hoog tempo. Artsen en wetenschappers zeggen dat ze verbijsterd zijn omdat covid niet de directe oorzaak is van de toename. Waarom plaatst niemand vraagtekens bij het covid “vaccin” en de mogelijke bijwerkingen ervan?

Wanneer wetenschappers en statistici zeggen dat ze “geen reden kunnen aanwijzen” voor de snel stijgende sterftecijfers, negeren ze de olifant in de kamer en zeggen ze “we weigeren een reden aan te wijzen”. Dit alles zou in een myocardiale minuut kunnen worden gestopt met de wereldwijde stopzetting van mRNA-injecties, schrijft RMX.news.

Sinds april is het sterftecijfer in Europa sterk gestegen met gemiddeld 11 procent. Wat deskundigen verbaast, is dat deze sterfgevallen niet rechtstreeks verband houden met de coronavirus-pandemie.

In Nederland sterven volgens de Volkskrant, een van de prominente kranten van het land, wekelijks honderden mensen meer dan normaal. Dit betekent dat sinds het voorjaar ongeveer 5.000 meer sterfgevallen worden geregistreerd dan in de periode vóór het coronavirus. Wetenschappers zijn verbaasd over de reden, maar de Nederlandse gezondheidsdiensten weigeren gegevens vrij te geven over de oorzaak van de sterfgevallen, omdat dit volgens hen te maken heeft met privacyoverwegingen.

Sommigen hebben deze aanpak bekritiseerd, waarbij de populaire Nederlandse commentator Eva Vlaardingerbroek zei dat de privacy van de gezondheid algemeen werd opgeschort toen de Nederlandse regering besloot de vaccinatiestatus van iedereen te controleren voordat men restaurants en winkels binnenging.

🇳🇱 “Hundreds of excess deaths per week and nobody knows why.”

Everybody knows why, but the Dutch government is withholding vaccinations records because of – you guessed it – ‘privacy reasons’. pic.twitter.com/S7I7Pic9Wk

— Eva Vlaardingerbroek (@EvaVlaar) September 10, 2022

Het sterfteoverschot is elders echter nog erger, waarbij de Duitse toonaangevende krant Die Welt meldt dat de situatie vooral in Spanje dramatisch is. In juli 2022 registreerde Spanje bijna 10.000 meer sterfgevallen dan in dezelfde maand van 2019, terwijl in Duitsland het stijgende sterftecijfer niet zo dramatisch was, maar nog steeds zorgwekkend.

Tot op zekere hoogte kan het stijgende dodental in Spanje worden verklaard met coronavirus-infecties, maar slechts 1.872 sterfgevallen werden toegeschreven aan Covid-19,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: