Post mortem onderzoek van witte strengen in het bloed van een overledene: Het lijkt alsof het groeit

post-mortem-onderzoek-van-witte-strengen-in-het-bloed-van-een-overledene:-het-lijkt-alsof-het-groeit

17-09-22 09:01:00, Vezelachtige stolsels gevonden in lijken door Richard Hirschman. (Met dank aan Richard Hirschman) Sinds enkele maanden stuiten embalmers op vreemde bloedproppen in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien. De Amerikaanse begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman sprak er openlijk over tegen verschillende media. Hij zei dat hij de mysterieuze strengen in 50 tot 70 procent van de lijken vindt, bericht Uncutnews.ch.

Ook de Nederlandse lijkschouwer Edwin Spieard vindt de witte strengen in het bloed. Dit bloed is overigens zwart van kleur en stroperiger dan hij ooit heeft gezien.

“Het bijzondere aan de witte slierten in het bloed dat ik van de overledene afneem, is dat het lijkt alsof het groeit”, schrijft Spieard op social media. “Het lijkt alsof de witte slierten in volume toenemen als ik ze in mijn schaal heb.”

Hij zegt dat hij dit deelt omdat er weinig over bekend is, en op deze manier kan hij een bepaalde groep mensen ermee helpen, of mensen in zijn omgeving bereiken die het nog niet weten.

Een verpleegster stelde toen voor om de witte strengen in een laboratorium te onderzoeken. Spieard antwoordde dat iemand contact met hem had opgenomen en dat hij zou nagaan of dit haalbaar en aanvaardbaar was. “De gevonden bloedproppen zouden dan net als in Duitsland worden onderzocht. Maar dat kost tijd.”

Eerder had hij geschreven dat hij “veel te vaak” hoorde dat mensen plotseling waren overleden. Ouderen hebben vaak een donkerblauw tot zwart (gezwollen) gezicht. Het is moeilijk om ze nog toonbaar te maken. De kleur van het bloed dat hij van de overledene afneemt is zwart in plaats van rood.

Een overledene die niet meer toonbaar is, wordt in een kadaververpakking gewikkeld. “In vergelijking met de eerste acht maanden van 2020 heb ik voor 2022 een toename van 259 procent in deze kadaververpakking in dezelfde periode”, aldus Spieard. Bijna alle gevallen waren plotselinge sterfgevallen.

Hier wat hij schrijft op zijn linkedin account:

Witte slierten in het bloed, bloed dat zwart lijkt van kleur en bloed wat stroperiger is dan ik ooit heb gezien. Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik met posten van mijn bevindingen, bevindingen die ik nog steeds waarneem.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: