Stralingsleed.nl:ㅤVogelgriep, wordt er gezegd! Maar is het dat wel? Is het niet 5G? Stop 5G, zeggen wetenschappers!

stralingsleed.nl:ㅤvogelgriep,-wordt-er-gezegd!-maar-is-het-dat-wel?-is-het-niet-5g?-stop-5g,-zeggen-wetenschappers!

17-09-22 08:14:00,

Vogelgriep, wordt er gezegd
In Europa heerst de vogelgriep, zeggen ze, en zo ook op het eiland Texel. Het RTL nieuws laat 14 juni 2022 weten: dat op Texel en aan de vaste wal in Noord-Holland duizenden vogels massaal sterven aan de vogelgriep. De gemeente Texel laat weten: al enige maanden heerst er op Texel vogelgriep. Er is o.a. sprake van een ‘extreme uitbarsting’ onder de grote sterns*, laat Natuurmonumenten weten. Zowel broedende sterns als hun jonge kuikentjes sterven.

*De grote stern staat op de Rode Lijst van Nederlandse broedvogels. De grote stern is een kustvogel, die koloniegewijs broedt op kwelders, groene stranden en schaars begroeide eilanden. In Nederland is het een typische soort van de Wadden en de Delta.

De 5G zendmast
Er sterven duizenden vogels maar niemand kijkt naar de grote 5G mast die op het eiland Texel in gebruik is genomen. Op 12 mei 2022 is in Den Hoorn een 5G mast geplaatst en op 26 mei 2022 in gebruik genomen. Bij de kolonie met grote sterns, in het natuurgebied De Petten nabij Den Hoorn op Texel, worden op 6 juni 2022 veel dode grote sterns gevonden. Niet alleen in de kolonie maar ook in de naastgelegen Mokbaai worden ze gevonden. Daar rusten de vogels altijd uit en staan altijd grote groepen grote sterns bij elkaar.

De eerste berichtgeving in 2022 over de broedende grote sterns:
“In de kolonie grote sterns, te De Petten, zijn in het voorjaar van 2022, 3374 paren grote sterns begonnen met broeden – ruim 6700 vogels dus in totaal”.

Juni 2022; berichtgeving over de dode grote sterns:
Het NOS journaal meldt dinsdag 14 juni dat: “de broedkolonie van grote sterns in natuurgebied De Petten op Texel is weggevaagd door vogelgriep. Van de ruim 7000 vogels zijn er 3000 dood gevonden. De rest drijft vermoedelijk dood op zee. In een kleinere kolonie een stuk verderop heerst ook vogelgriep. De verwachting is dat de 1000 vogels het daar ook niet overleven”.

Maar….., is het wel écht vogelgriep? Of is het een dekmantel?
Omdat ikzelf ook ernstig elektrogevoelig ben gemaakt door een zendmast op de kerktoren, 150 meter vanaf onze toenmalige woning, durf ik te zeggen dat;
“vogelgriep én ook corona dekmantels zijn voor de enorme schade die wordt aangericht door de 5G zendmasten.

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: