America’s Forgotten Constitutional Traditions Needed to Stop the Great Reset and WW3

america’s-forgotten-constitutional-traditions-needed-to-stop-the-great-reset-and-ww3

18-09-22 11: 25: 00,

Zoals ik in mijn recente trilogie “The Clash of the Two Americas” heb uiteengezet, worden valse oplossingen voor een crisis van wereldwijde proporties gepromoot in de vorm van een “Great Global Reset” die tot doel heeft een nieuwe economische orde te creëren onder de mist van COVID. Deze opkomende “nieuwe orde”, zoals die wordt gepromoot door Mark Carney, George Soros, Bill Gates en andere volgelingen van de City of London, wordt gevormd door een devote toewijding aan depopulatie, wereldregering en meester-slaaf systemen van sociale controle.

Door te proberen het nieuwe systeem van “waarde” te koppelen aan economische praktijken die zijn ontworpen om het vermogen van de mensheid om zichzelf te onderhouden te verpletteren in de vorm van “vermindering van de koolstofvoetafdruk”, “duurzame groene energie”, “cap and trade”, koolstofbelastingen en groene infrastructuurobligaties, wordt de mensheid klaargestoomd om onze kinderen en kleinkinderen een bestuurssysteem op te leggen dat hen zal onderwerpen aan een dystopische wereld van fascisme waarvan zelfs Hitler niet had kunnen dromen.

De misantropische filosofie die ten grondslag ligt aan de Great Reset is niet nieuw, maar gaat duizenden jaren terug en hoewel dit feit van de wereldgeschiedenis opzettelijk is verdoezeld, vertegenwoordigde de revolutie die een nieuwe natie vestigde in 1776 een totale afwijzing van dit systeem.

Hoewel veel mensen het gemakkelijk vinden om de VS af te doen als een intrinsiek slecht rijk dat er altijd naar streefde om het Britse Rijk te vervangen als de hegemoon van de aarde, is er een veel rijkere historische strijd in het spel die Amerika’s opkomst als nieuwe natie in 1776 illustreerde en die ik onlangs in de onderstaande lezing uiteenzette.

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: