De valse buitenaardse invasie van 2024

de-valse-buitenaardse-invasie-van-2024

18-09-22 05: 33: 00,

In de 1950s was er een klassieke science fiction film genaamd The Day the Earth Stood Still. In deze film landt een buitenaards wezen met zijn ruimteschip in Washington DC om de aarde te waarschuwen dat ze vernietigd zal worden als ze haar slechte gewoontes niet verandert. In dit geval was het een verhaal over geweld en nucleaire proliferatie in de ruimte dat een bedreiging vormde voor de grotendeels vreedzame intergalactische gemeenschap. Om de ware aard van de bedreiging aan te tonen, schakelde de alien alle mechanische apparaten uit voor een periode van 24 uur. Het equivalent van een tijdelijke EMP aanval over de hele wereld. In de recente remake met Keanu Reeves in de hoofdrol moesten mensen worden vernietigd om de planeet te redden van hun slechte daden, met name de klimaatverandering.

Het thema in elke film was het idee dat een externe kracht zou ingrijpen om de mensheid te redden van de zelfvernietiging.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: