Dr Robert Malone: Menselijke cyborgs zijn nog maar het begin.

dr-robert-malone:-menselijke-cyborgs-zijn-nog-maar-het-begin.

18-09-22 01: 00: 00,

De USG-Administrative State gelooft dat menselijke augmentatie “imperatief” is.

Sinds het schrijven van het Substack-artikel over menselijke augmentatie en het Britse DoD en het Duitse Militaire Complex, waarin ik erop wees dat deze twee organisaties menselijke augmentatie bepleitten in een rapport getiteld “Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm”, heb ik me afgevraagd of de Amerikaanse regering, d.w.z. d.w.z. het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) en de administratieve staat die het controleert, heeft soortgelijke plannen ontwikkeld.

Deze week heb ik een beetje onderzoek gedaan, beginnend met de sleutelwoorden “Human Augmentation” en “DoD”, en daar is “het”. Het “het” is het strategie draaiboek en slagveld plan voor het creëren van menselijke cyborgs…

Voor degenen die zin hebben in meer stimulatie en creatie na het lezen van het volgende, dit substack heeft ook betrekking op ons substack van 16. Getiteld: “ARPA-H, inlichtingengemeenschap binnen NIH”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: