Eerste sneeuw bereikt Oekraïne; Europa gaat een koude, donkere, (dodelijke) winter tegemoet

eerste-sneeuw-bereikt-oekraine;-europa-gaat-een-koude,-donkere,-(dodelijke)-winter-tegemoet

18-09-22 04:21:00,

Vanmorgen, 18 september 2022, viel in het uiterste zuidwesten van Oekraïne de eerste sneeuw in de Karpaten. De winter komt eraan, en binnenkort zal West-Europa ondergedompeld worden in een KOUDE, DONKERE, DODELIJKE tijd … omdat Europa Russische aardgas en olie heeft gesanctioneerd; en zal doodvriezen door hun eigen daden! schrijft Hal Turner.

Hier is een korte video van de eerste sneeuw die valt in de Karpaten in het westen van Oekraïne.

Zeker, het is niet veel. Maar het is een signaal dat de winter terugkeert.

Nu Europa zijn neus heeft afgesneden om zijn gezicht te redden door Russisch aardgas en olie te blokkeren, zal Europa binnenkort zonder voldoende aardgas zitten om huizen te verwarmen, bedrijven te bevoorraden en elektriciteitscentrales draaiende te houden.

Voor een groot deel van West-Europa kan deze winter fataal zijn als mensen, die hun baan hebben verloren omdat er geen aardgas of elektriciteit is, thuis zitten en doodvriezen omdat hun ambtenaren in de regering een driftbui hebben over Oekraïne.

Als Europa zich met zijn eigen zaken zou bemoeien, zou dit alles niet gebeuren. Sommige mensen kunnen zich gewoon niet met hun eigen zaken bemoeien.

Alleen psychopaten brengen zichzelf of anderen opzettelijk schade toe. Voor velen lijkt het erop dat Europese verkozenen psychopaten zijn! Ze brengen hun eigen volk schade toe.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: