EU gedwongen Europees onderzoek te starten naar 700% tot 1600% toename van sterfgevallen onder kinderen sinds EMA COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd

eu-gedwongen-europees-onderzoek-te-starten-naar-700%-tot-1600%-toename-van-sterfgevallen-onder-kinderen-sinds-ema-covid-vaccin-voor-kinderen-heeft-goedgekeurd

18-09-22 12:37:00,

Een exclusief onderzoek uitgevoerd door het team hier bij The Exposé heeft de officiële statistische dienst van de Europese Unie gedwongen een onderzoek in heel Europa te beginnen naar waarom er een aanzienlijke toename is van het aantal sterfgevallen onder kinderen van 0 tot 14 jaar sinds het Europees Geneesmiddelenbureau de injectie Covid-19 voor kinderen heeft goedgekeurd, bericht Expose-news.com.

Op 29 augustus 2022 onthulden wij exclusief dat de officiële sterftecijfers voor Europa een schokkende toename van 691% lieten zien van het aantal excessieve sterfgevallen onder kinderen tot week 33 van 2022 sinds het Europees Geneesmiddelenbureau in mei 2021 de vergunning voor noodgebruik van het Pfizer Covid-19-vaccin voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar verlengde.

Bron

Vóór dit besluit van het Europees Geneesmiddelenbureau lag het aantal sterfgevallen onder kinderen in 2021 onder het verwachte percentage. Maar na de vergunning voor noodgebruik ontdekten we dat het sterftecijfer onder kinderen tegen het einde van het jaar met een zeer verontrustende 1.599% was gestegen ten opzichte van het gemiddelde van 2017 tot 2020.

Nu, drie weken na ons onderzoek, is EuroMOMO, dat de statistieken levert, gedwongen om de verhoogde oversterfte onder kinderen officieel te erkennen en een Europees onderzoek te starten naar de mogelijke oorzaken.

Wij hebben ons onderzoek uitgevoerd aan de hand van de gegevens die EuroMOMO heeft gepubliceerd in haar bulletin van week 33, 2022.

Hier is een snapshot van het bulletin dat EuroMOMO destijds publiceerde –

Bron

EuroMOMO maakte geen melding van de verhoogde sterfte onder kinderen van 0 tot 14 jaar.

Drie weken na ons onderzoek zijn zij echter gedwongen dit wel te doen, zoals te zien is in een momentopname van het bulletin van week 36 van EuroMOMO –

Bron

EuroMOMO voegde in zijn bulletin van week 36 nog een opmerking toe –

Bron

Toen we ons realiseerden dat we EuroMOMO hadden gedwongen om eindelijk te onderzoeken waarom zoveel kinderen in heel Europa sterven, besloten we de officiële gepubliceerde gegevens opnieuw te bekijken om na te gaan hoeveel meer kinderen er tussen week 33 en week 36 waren gestorven. Maar tot onze verbazing en afschuw ontdekten we dat EuroMOMO nu de basislijn heeft gewijzigd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: