FLASHBACK: Video laat zien dat Bill Gates tegen Trump loog over de gevaren van vaccins en Robert Kennedy Jr. zwart maakte.

flashback:-video-laat-zien-dat-bill-gates-tegen-trump-loog-over-de-gevaren-van-vaccins-en-robert-kennedy-jr-zwart-maakte.

18-09-22 05: 35: 00,

Een oudere video, voor het eerst getoond 2018 door MSNBC, waarin Bill Gates president Trump afraadt de schadelijke effecten van vaccins aan te pakken, doet momenteel opnieuw de ronde op het internet.

In de uitgelekte video beschrijft Bill Gates twee ontmoetingen met president Trump. De eerste ontmoeting vond plaats in Trump Tower. De tweede ontmoeting vond plaats in het Witte Huis, waar ze een “gezamenlijke inzet voor het opsporen en beëindigen van ziekte-uitbraken over de hele wereld” bespraken, volgens een USA Today rapport.

De ontmoetingen vonden allemaal plaats in het jaar 2017 vóór de pandemie.

“Ik heb Donald Trump nooit ontmoet voordat hij werd gekozen. Dus ik zag hem in Trump Tower. Ik zei: “Hé, wetenschap en innovatie zijn iets geweldigs. Je moet een leider zijn die innovatie stimuleert.’ En dit gesprek ging over een hele reeks onderwerpen, van energie,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: