Is het Kremlin de realiteit ontgroeid?

is-het-kremlin-de-realiteit-ontgroeid?

18-09-22 10: 55: 00,

Door Paul Craig Roberts

Poetin en het Kremlin hebben de mislukking van hun “beperkte militaire operatie” zien evolueren van een Donbass-conflict met Oekraïne naar een proxy-oorlog met de VS en de NAVO naar een volledige oorlog met de VS en de NAVO. De passiviteit van Poetin terwijl het conflict escaleert in een nucleaire oorlog is, zoals ik al zei, buitengewoon. Hij lijkt vastbesloten vast te houden aan zijn volkomen mislukte beleid om de Donbass te controleren met een minimale inzet van troepen en militaire middelen. Volgens de beste informatie die ik kan krijgen, zijn slechts 200.000 duizend Russische soldaten betrokken bij wat de pers “de invasie van Rusland in Oekraïne” noemt.

Poetin heeft niet veel tijd meer om Oekraïne volledig uit te schakelen voordat hij moet terugkrabbelen of op de knop moet drukken in het licht van de betrokkenheid van de NAVO. Wellicht de laatste poging van voormalige NAVO-leiders om een NAVO-interventie te organiseren als onderdeel van een “beperkte militaire operatie”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: