Kritische post van arts over nieuwe Omikron-vaccins verwijderd van LinkedIn: “Heel slecht”

kritische-post-van-arts-over-nieuwe-omikron-vaccins-verwijderd-van-linkedin:-“heel-slecht”

18-09-22 05: 34: 00,

Dokter Jonah Walk reageerde op LinkedIn op een bericht op NU.nl over de goedkeuring van Pfizer’s vernieuwde Omikron vaccin in Europa. “We kunnen hogere normen hanteren voor proeven van de farmaceutische industrie”, stelt Walk.

Ze is het niet eens met de beoordelingen van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Dit zijn twee nieuwe vaccins, waarvan (nog) niet is onderzocht of ze ernstige ziekten kunnen voorkomen. We weten dus niet of het wijdverbreide gebruik van deze vaccins zal leiden tot een lagere ziektelast, zei ze.

Alleen de productie van antilichamen is bestudeerd. “Antilichamen in het lab zijn geen garantie voor klinische bescherming, en dit soort studies kunnen zeker niets zinnigs zeggen over de balans tussen voordelen van vaccinatie en bijwerkingen/risico’s,” merkt Walk op.

Ze vindt het onbegrijpelijk dat het EMA en onze regering zich door fabrikanten laten vertellen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: