PSYOP-19 Kindermoord in open zicht: Verhaal van een kinderpatiënt – Suri

psyop-19-kindermoord-in-open-zicht:-verhaal-van-een-kinderpatient-–-suri

18-09-22 06:01:00,

De normalisatie van DEATHVAX™ bijwerkingen bij kinderen gaat onverminderd door. Myocarditis bij kinderen leidt tot een sterk verkorte levensduur; in feite leven veel jonge mensen die deze aandoening “ontwikkelen” door “veilige en effectieve” biowapeninjecties met een langzame dood, gemiddeld 5 tot 10 jaar. Een vertraagd maar uiterst effectief eugenetica-programma, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De bio-misdaden van vandaag tegen kinderen worden ons aangeboden door het New York-Presbyterian Hospital. Hun verdorven reclamespotje van 30 seconden heeft zoveel belangenconflicten en is zo misselijkmakend dat het moeilijk is om ernaar te kijken:

Maar er is hoop.

Met behulp van de extensie Return YouTube Dislike in je browser kan men het technocommunistische beleid van YouTube TheirTube omzeilen en de reactie van het publiek op de geplaatste inhoud echt beoordelen:

56 tegen 2,8k: dat is een zeer bemoedigende verhouding tussen upvote en downvote.

Terwijl ziekenhuizen sinds de “pandemie” rechtstreeks door de criminele regeringen gestimuleerd worden om steeds ergere doodsfabrieken te worden, dekken steeds meer medische instellingen zoals NewYork-Presbyterian zich steeds meer in en brengen verschillende berichten naar buiten die hun pedicide en genocide proberen te presenteren als een soort oplossing voor de problemen waarvan zij direct en indirect de oorzaak zijn.

Met andere woorden, ziekenhuizen spelen nu het dialectische spel, net zoals de One World Regering en hun afdelingen; namelijk: probleem (PSYOP-19), reactie (DEATHVAX™), oplossing (“behandelingen” meer doofpotten en vroegtijdige sterfgevallen).

De bovenstaande advertentie is echt een afschuwelijk voorbeeld van wat er tegen ons allemaal wordt gepleegd, vooral nu onze kinderen.

Maar volgens de bovenstaande verhouding tussen upvote en downvote heeft de meerderheid van ons hen nu door. En weten ze het, zoals blijkt uit de vrijgave van advertenties waarvan de ware receptie is onderdrukt door hun BigTech partners in crime omdat de tijd voor hen allemaal begint te dringen.

Wij zijn aan het winnen.

Geef NIET toe.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ruimen van de mensheid versnelt, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen en politici zwijgen

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: