Qatar is klaar voor een WK vol regels

qatar-is-klaar-voor-een-wk-vol-regels

18-09-22 05: 30: 00,

Robert Jackman heeft in de Telegraph geschreven over zijn recente reis naar Qatar voor een WK testwedstrijd, waar hij een land aantrof dat nog steeds gedomineerd wordt door Covid theater, masker waan en digitale discriminatie.

Enkele dagen voor zijn vertrek heeft het land zijn inreisvoorschriften gewijzigd en een door een laboratorium gecertificeerde Covid-test voor zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde reizigers verplicht gesteld vóór binnenkomst. Jackman voldeed aan deze eis.

Mijn last-minute bezoek aan een pluche Covid kliniek in Kensington (waarvan de zwaar gemarkeerde wachtkamer lijkt op een Scientology centrum) heeft een zilveren randje. Dit geeft me de tijd om mijn andere vereisten voor het instappen te vervullen – waaronder het uploaden van mijn NHS-vaccinatiebewijs, het invullen van een formulier voor het lokaliseren van passagiers en het installeren van Qatar’s verplichte Covid-app, Ehteraz.

Je zou denken dat een ondernemende staat als Qatar, wiens vaccinatiegraad van 96 % de vijfde hoogste ter wereld is, twee keer zou nadenken over ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: