Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijn

waarschuwing-dat-door-het-vaccin-het-komende-verkoudheids-en-griepseizoen-dodelijk-kan-zijn

18-09-22 01:19:00,

Mijn anonieme bron e-mailde zojuist het volgende: “Ik sprak gisteren met een bevriende arts. Terwijl een heleboel problematische gebeurtenissen in de wereld samenkomen (pandemie, economische problemen, oorlog in Oekraïne, bedreigingen tegen Taiwan, voedsel- en energietekorten, enz.) heeft mijn vriend een unieke focus op medische kwesties vanwege zijn hoge positie in een groot academisch ziekenhuis,” schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

“Ik sprak hem gisteren met dezelfde veronderstellingen die ik u e-mailde, namelijk dat de Chinezen waarschijnlijk veel meer weten over Covid dan ze laten merken. Hij was het daarmee eens, maar ging veel meer in detail. Hij heeft het regelmatig over Australië als de kanarie in de kolenmijn. Zij komen net uit hun winter als wij binnenkort de onze ingaan, waardoor zij in zijn ogen een goede voorspeller zijn van wat ons in de winter te wachten staat.

Het Australische griepseizoen begon vroeger dan normaal, wat zou betekenen dat het onze begint in oktober. Dit zou precies zijn tijdens de 14 dagen (technisch gezien ongevaccineerd, maar buitengewoon kwetsbaar) van degenen die het vaccin met twee varianten zo snel mogelijk hebben gehaald.

Zijn zorgen zijn als volgt:

Australië had verreweg het slechtste griep-/covidseizoen ooit. Meer ziekte en sterfgevallen dan ooit tevoren. Toch zijn zij voor meer dan 90% gevaccineerd.

Mijn vriend voorspelt dezelfde situatie in de VS. Maar wat speciaal vermeld moet worden, is het feit dat Australië steeds meer covid-herinfecties en chronische problemen door covid ziet. De problemen omvatten longen, hart, hersenen, nieren en algemene immuniteitsproblemen. Op lange termijn is een constante covid-herinfectie erger dan griep!

De levensverwachting daalt daar dramatisch (net als in de VS en andere gevaccineerde landen).

Denken dat COVID “net als de griep” is, verkort duizenden levens. Het is tijd om wakker te worden (medicalxpress.com).

Hij was mijn eerdere bron en noemde opnieuw Omicron-variant Ba2.75 (ook bekend als Omicron 22d of Centaurus) als meest waarschijnlijke leider van de volgende golf. Ik heb het gecontroleerd op Nextstrain en het staat nu inderdaad op 5% van de gemelde wereldwijde infecties. Dit is de eerste keer dat ik het zo hoog zie en het groeit terwijl de andere varianten afnemen. Het is bijna verdubbeld sinds hun laatste rapport.

Nextstrain / ncov / gisaid / global / 6m

Hij was het eens met mijn e-mail van gisteren dat er een goede kans is dat China veel meer weet over Covid dan wij,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: