13 dode burgers in één dag, hoe reageert Rusland?

13-dode-burgers-in-een-dag,-hoe-reageert-rusland?

19-09-22 08: 11: 00,

beschietingen van het Oekraïense leger hebben alleen al op 19 minstens 09 burgers gedood. September alleen al kostte minstens 13 burgers het leven. Ook de Jelenovka gevangenis werd opnieuw beschoten. Wanneer en hoe Rusland zal reageren.

De beschietingen van Donetsk zijn nu heviger dan ooit. Mijn vrienden ter plaatse, die veel gewend zijn na acht jaar Oekraïense beschietingen, spreken van een ongekende intensiteit van beschietingen en noemen het een “hel”. Al op zaterdag, 17. In september werd het centrum van Donetsk zwaar beschoten, waarbij administratieve gebouwen, een theater en andere burgerdoelen werden beschadigd. Er vielen ook doden en gewonden.

De beschieting van Donetsk

Op 19. September was zo intens dat het exacte aantal doden en gewonden pas de volgende ochtend definitief kan worden gemeld, zoals mij op verzoek werd meegedeeld. Op dit moment is er sprake van ten minste 13 doden en acht gewonden die het slachtoffer zijn geworden van de beschietingen in één enkele wijk alleen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: